Valmistume Ralli Estoniaks

Valmistume Ralli Estoniaks

Toyota tiim on WRC sarjas olnud väga edukas. Tiimi viimase aja võitudes on kindlasti tähtis osa tiimijuht Jari-Matti Latvala kogemustel ja teadmistel.

Rallisõitjana oli Latvala tuntud oma agressiivse sõidustiili poolest, pälvides ohtralt kiidusõnu.

Rallisõitja karjääri alustas Jari-Matti Latvala kõigest 17-aastasena 2002. aastal Suurbritannias, kus ta jäi 17-ndaks. Ent pika karjääri jooksul noppis ta 18 WRC võistluse võitu, mis teeb temast läbi aegade ühe edukama rallisõitja. Latvala sõitis MM-sarjas aastatel 2008–2018. Kolmel korral tuli Latvala kokkuvõttes teisele ja kahel korral kolmandale kohale. 

Alates 2021. aastast on Jari-Matti tegutsenud Toyota tiimijuhina. Lisaks juhib Jari-Matti Latvala koos perega eraettevõtet Latvala Motorsport, mille muuseumi osasse on välja pandud tema isiklike ralliautode kollektsioon.

Ralli Estonia 2024 nädalavahetusel pakume rallifännidele raamatut „Jari-Matti Latvala. Elukestev kiiruskatse“ soodushinnaga (-25%). Soodustus kehtib 8. juulini. Eksklusiivseid, Jari-Matti Latvala autogrammiga raamatuid on ainult esimesele 12-le kiiremale. „Gaas põhja“ ja ostma!

Põnevat rallikogemust!
Back to blog