Kääritamine - alustame algusest

Raamatu informatsioon
Kääritamine – alustame algusest
Võta aega maha ja valmista toitu, mis säilib
 
Samas sarjas: „Haputainas – alustame algusest“
 
 
Autor: Mark Diacono
Tõlkinud: Evelin Arak
Toimetanud: Stella Sägi
Pehme köide, 138 x 190 x  18 mm, 354 g
Sinisukk, 176 lk
ISBN 978-9949-08-238-4, EAN 9789949082384
 
Kääritamine on õrn kunst, mis võimaldab või soodustab toidul kasulike bakterite toimel millekski maitsvaks ja toitvaks muutuda.
„Kääritamine – alustame algusest“ õpetab teile kõike, mida on kääritamisoskuste omandamiseks vaja.
Raamatust õpid:
—mis on kääritamine
—millest ja kuidas alustada
—millised on põhikoostisained
—kuidas saavutada erakordseid maitseid
Lihtsate näpunäidetega raamatust leiad lisaks mitmeid retsepte, et valmistada näiteks kimtšit, hapukurke või kombucha’t.
Telli raamat! Rahva Raamat