Royal Marsdeni haigla kokaraamat vähihaigetele

Raamatu informatsioon
Vähiravi ajaks ja ravijärgseks perioodiks mõeldud toitvate roogade retseptid
Koostaja: dr Clare Shaw, PhD RD
Fotograaf: Georgia Glynn Smith
Tõlkinud: Marja Liidja
Toimetanud: Karme Beek
Konsultant: dr Kadri Putnik
Kõva köide, 215 x 255 x 25 mm
Sinisukk, 256 lk
ISBN 978-9949-34-478-9, EAN 9789949344789
  
Vähk diagnoositakse ühel inimesel kolmest. Selline uudis muudab kogu elu ja toob kaasa palju psühholoogilisi, emotsionaalseid ja kehalisi väljakutseid, sealhulgas muutused kehakaalus, söögiisus ja neelamisvõimes, samuti seedesüsteemi töös. Kokaraamat vähihaigetele tutvustab toite, mis sel perioodil toetavad ja annavad jõudu, ning pakub üle 150 maitsva ja tervisliku toiduretsepti, mis on jaotatud osadeks „Raviaegsed toidud“ (road, mis annavad rohkem energiat ja mida on kergem süüa) ning „Ravijärgsed toidud“ (tervislikud valikud tasakaalustatud toitumiseks).
Kõik retseptid on läbi vaadanud ja analüüsinud dr Clare Shaw, PhD RD, toitumisnõustaja Royal Marsdeni haiglas, mis on üks maailma juhtivamaid vähiravikeskusi, spetsialiseerunud diagnoosimisele, ravile, hooldusele, koolitustele ja uuringutele. Toidud sobivad kogu perekonnale ja sõpradele, nii ei ole tarvis haigele eraldi süüa valmistada. See aitab vähendada stressi ning hoiab kokku aega ja raha.
Tervislikku toitumist peetakse hindamatuks abiks inimeste kehalise ja vaimse vastupanuvõime säilitamisel. Kokaraamat vähihaigetele püüab teha kokkamise kergeks ja nauditavaks, samuti anda head nõu ja tuge.
 
Telli raamat ! Rahva Raamat