Räim & heeringas

Raamatu informatsioon

Klassikalised ja uudsed retseptid
Autor Fredrik Eriksson
Fotod Magnus Skoglöf ja Tina Axelsson
Tõlkinud Kadri Papp
Toimetanud Evelin Piip
Kõva köide, 200 x 230 mm
Sinisukk, 128 lk
ISBN 978-9949-34-073-6, EAN 9789949340736
 
Rootsi mainekates restoranides töötanud ja arvukates televisioonisaadetes esinenud mitmete kokaraamatute autori Fredrik Erikssoni kirjutatud raamat kalatoitudest sisaldab sadu klassikalisi ja uudseid retsepte heeringast ja räimest. Pikka aega eestlaste põhitoiduks olnud kaladest tehtud road sobivad nii suupisteteks kui ka lõuna- ja õhtusöögiks. Jagatakse näpunäiteid odavate ja tervislike kalade puhastamiseks, fileerimiseks ja marinaadide valmistamiseks. Raamatu lõpuosas on tutvustatud sobivaid lisandeid kalatoitude juurde ja lisatud nende valmistamisõpetus. 




Telli raamat ! Rahva Raamat
Telli raamat ! Raamat24