Kala suitsutamine

Raamatu informatsioon
Autor Egon Binder
Tõlkinud Jana Johanson
Toimetanud Kadri Kaljurand
Kõva köide, 175 x 240 mm
Sinisukk, 96 lk
ISBN 978-9949-34-024-8, EAN 9789949340248

Hea kalasaak on küll suur õnn, aga hilisem nuputamine, et milliseid delikatesse sellest valmistada saaks, on hoopis keerulisem. Raamatus on toodud retsepte, et valmistada isuäratavaid suitsukalaroogi, kas siis oma perele või sõpradele.
Millised kalad sobivad suitsutamiseks? Kas köögis on võimalik kala suitsutada? Kuidas ehitada suitsutusmajakest?
Neile ja paljudele teistele küsimustele annavad vastuse Egon Binderi nõuanded. Praktiline käsiraamat annab nii algajatele kui ka edasijõudnutele asjatundlikke õpetusi: alates värske kala töötlemisest ja valmistamisest, lõpetades suitsutusseadmete ehitamisega.


Telli raamat! Rahva Raamat
Telli raamat! Raamat24